Facebook Canlı Video Bildirimini Kapatma

Facebook'ta canlı yayın videoları kapatma

0

Bildiğiniz gibi Facebook Live sayesinde, etkinliklerinizi arkadaş ve çevrenize gerçek zamanlı video olarak iletebiliyorsunuz. Facebook Live ülkemizde de oldukça fazla Facebook kullanıcısı tarafından kullanılan bir hizmet. Bir Facebook Live yayını başlattığınızda, listenizde yer alan tüm arkadaşlarınıza canlı yayın başlattığınıza dair bir bildirim gönderiliyor. Üstelik hiç bir arkadaşınızı Facebook Live üzerinden etiketlememiş olsanız bile.

Çoğu kullanıcı bu gönderilen bildirimlerden rahatsız olabilir. Hiç kimse bir arkadaşının gece yarısı yaptığı bir canlı yayın bildiriminin sesini duymak istemez.

Facebook Canlı Video bildirimlerinin nasıl kapatılacağına birlikte bakalım.


Facebook Canlı Video Bildirimlerini Kapatmak

Facebook hesabımıza giriş yapıp, sağ üst köşede yer alana aşağı doğru ok simgesine tıklıyoruz.

Facebook Canlı Video Bildirimini Kapatma

 

Facebook hesabımızın ayarlarını değiştirmek için Ayarlar seçeneğine tıklıyoruz.

Facebook Canlı Video Bildirimini Kapatma

 

Genel Hesap Ayarları sayfasının sol yanında yer alana Bildirimler kısmına tıklıyoruz.

Facebook Canlı Video Bildirimini Kapatma

 

Facebook bildirimlerinin ayarlarını değiştirme için, Facebook üzerinden satırının sonunda yer alan Düzenle yazısına tıklıyoruz.

Facebook Canlı Video Bildirimini Kapatma

 

Hesabımıza ait tüm Facebook bildirimlerini düzenleyeceğimiz kısma geldik. Sayfanın alt kısmında yer alan Canlı Videolar yazan kısımda, Açık yazısına tıklıyoruz.

Facebook Canlı Video Bildirimini Kapatma

 

Açılan seçeneklerden, tüm Facebook Live bildirimlerini kapatmak için Tümü Kapalı seçeneğini işaretleyebiliriz. Böylelikle Facebook arkadaş listemizde yer alan bir kullanıcı canlı yayın başlattığında, artık canlı yayına ait bir bildirim almamış olacağız.

Facebook Canlı Video Bildirimini Kapatma

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.