Facebook Zaman Tünelini Paylaşıma Kapatmak

Facebook Gönderi Paylaşımı Engelleme Nasıl Yapılır

0

Facebook zaman tüneliniz, profilinize bakanların ilk olarak karşılaşacakları kısım. Hayatınızda neler olup bittiğine dair gelişmeler, paylaştığınız resim, video ve yazılar zaman tüneliniz de yer almaktadır.

Yeni açtığınız bir Facebook hesabınızda, eğer hiç bir özel ayar yapmamışsanız, dileyen herkes zaman tüneliniz de paylaşımda bulunabilir. Arkadaşlarınız ile çekindiğiniz fotoğraflarda bu normal bir durum olarak algılansa da, bazen reklam yapmak isteyen kullanıcılar tarafından veya gereksiz paylaşımlarda bulunulabiliyor. Bu da Facebook profiliniz de kirliliğe neden olabiliyor.

İstenmeyen bu tip durumlardan, çok küçük bir ayar ile kurtulmanız mümkün.


Zaman Tünelini Ayarlamak

Zaman tüneli gizliliğini yapmak istediğimiz Facebook profilimize giriş yapıp, sağ üst köşede yer alan aşağı doğru ok simgesine tıklıyoruz. Açılan seçeneklerden Ayarlar kısmına tıklıyoruz.

Facebook Zaman Tünelini Paylaşıma Kapatmak

 

Açılan sayfanın sol kısmında yer alan Zaman Tüneli ve Engelleme bağlantısına tıklıyoruz.

Facebook Zaman Tünelini Paylaşıma Kapatmak

 

Zaman tünelinde kimler paylaşımda bulunabilir kısmından Sadece ben seçeneğine tıklayarak, zaman tünelimizde bizden baka kimsenin paylaşımda bulunmamasını sağlayabiliriz.

Facebook Zaman Tünelini Paylaşıma Kapatmak

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.